Secvan

ISO 9001:2015 Certificering
kontakt

ISO 9001:2015 certificeret virksomhed

Secvan er ISO-certificeret, som er standarder for salg, projektering, installering, servicering og vedligeholdelse af de sikringsløsninger Secvan leverer. ISO 9001 certificeringen er baseret på en international standard, som sørger for at Secvan lever op til krav, fra myndigheder og kunder mv.

ISO-certificeringen er vores kvalitetsstempel og din garanti for, at Secvan overholder branchens etiske regler og gældende lovgivning.

Som ISO-certificeret virksomhed stiller vi krav til både samarbejdspartnere og medarbejdere, men også dokumentation, procedurer, kvalitetsmål, udvikling og meget mere.

Det betyder, at de samarbejdspartnere som Secvan benytter, også lever op til ISO 9001 kravene.
Medarbejdere hos Secvan har de rette kompetencer, de efteruddannes og der udføres intern kontrol, for at opretholde den gode kvalitet.
Vores dokumentation er altid veludført, og vores kvalitetsmål forfølges og udvikles altid.

Professionel og kompetent rådgivning

Ved at vælge Secvan, er du sikret kompetent rådgivning og professionelle løsninger, hvor vi lægger vægt på rådgivning, der er til at forstå. Og med vores certificering i ryggen, ved du at vi altid følger branchens kravsspecifikationer, som er udarbejdet af Forsikring & Pension, Finansrådet, Rigspolitiet, SikkerhedsBranchen og Tekniq. 

Secvan er din personlige sikringsrådgiver, der sikrer dig gennem alarmer, videoovervågning og adgangskontrol.

Kontakt